کورس کیوانی در بهمن ماه 1317 خورشیدی در یک خانواده یهودی متدین و فرهنگی در شهر همدان پا به عرصه وجود نهاد. جد پدری وی مراد سینایی از اطباء و نیز رئیس (حبرا) انجمن کلیمیان همدان بود. پدرش لاله زار کیوانی عضو هیئت رئیسه انجمن کلیمیان همدان و نیز به شغل طبابت و داروسازی اشتغال داشت.
کورس کیوانی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه اتحاد همدان و دوره متوسطه را در دبیرستان کوروش تهران به پایان رسانید. سپس در سال 1338 جهت ادامه تحصیلات عالیه رهسپار فرانسه شد و در دانشکده پزشکی «بورودو» مشغول به تحصیل گردید، پس از چندی از ادامه تحصیل در رشته پزشکی منصرف شد و با تغییر رشته به دندانپزشکی روی آورد.
وی در سال 1971 میلادی موفق به اخذ دیپلم جراحی دندان و بیماری های لثه شد ، در سال1972 موفق به دریافت دیپلم تکامل از دانشکده علوم گردید و در سال 1973 تز دکترای دندانپزشکی را از دانشگاه «بورودو» با موافقیت به پایان رسانید.
دکتر کورس کیوانی پس از خاتمه تحصیلات در سال 1352 به وطن بازگشت و بلافاصله در بیمارستان ریوی اهواز با سمت دندانپزشک استخدام گردید، دو سال بعد به تهران مراجعه کرد و به عضویت انجمن پزشکان سینا درآمد.
کورس کیوانی فعالیت های اجتماعی خود را از سال 1334 در دبیرستان با عضویت در هیئت مدیره انجمن فرهنگی و هنری کوروش آغاز کرد، سپس در فرانسه دوران دانشجویی خود را با عضویت در سازمان دانشجویان یهودی «بورودو» سپری نمود و تا پایان تحصیلات دانشگاهی به عنوان هیئت اجرائیه خانه اجتماعی یهودیان «بورودو» مشغول به فعالیت بود. وی پس از بازگشت به وطن، در تهران به عضویت جامعه فارغ التحصیلان درآمد، سپس با تأسیس کانون فرهنگی و هنری پیشبرد، در این نهاد به فعالیت پرداخت.
دکتر کورس کیوانی در سال 1358 با همسرش لوئیز از خانواده بنایان که یکی از اعضای هیئت مدیره کانون پیشبرد بود ازدواج نمود که حاصل این پیوند سه فرزند پسر می باشد .
دکتر کورس کیوانی به پیشنهاد و حمایت جمعی از اعضاء جامعه ی کلیمیان به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس، در دوره چهارم در وزارت کشور ثبت نام کرد و در خرداد ماه 1371 با اخذ 97/9 آرا به عنوان نماینده کلیمیان ایران ( بدون حضور رقیب انتخاباتی) در همان دوره انتخاب گردید و تا پایان خردادماه 1375 مسئولیت نمایندگی را بر عهده داشت. پس از ورود به مجلس به عنوان عضو کمیسیون بهداری مجلس انتخاب شد و با دیگر اعضاء کمیسیون، مسئولیت بهداشت و رفاه اجتماعی راعهده دار شد و بازرسی از استانهای مختلف کشور را طی سفرهای محوله پی گیری می نمود.
از مهمترین مشکلاتی که در دوران نمایندگی دکتر کورس کیوانی به وجود آمده بود، ترجمه و انتشار کتب آنتی ستیزیم، همانند «عقلای صیون» و همچنین در راستا ساختن فیلم های تلویزیونی و سینمایی و نیز بعضی تبلیغات منفی و تحریک کننده بعضی از رسانه ها بر علیه صهیونیست ها بود که اغلب ناخواسته باعث ایجاد سوءتفاهم هایی بر علیه یهودیان می گردید. و همین امر رفته رفته جوی نا امن و ناخوشایند را برای جامعه کلیمی دامن می زد. ناگفته نماند کتاب «عقلای صیون» توسط وکیل فرانسوی بر علیه ناپلئون سوم تألیف و در بروکسل به چاپ رسیده بود و چندین بار در اکثر کشورهای اروپایی تجدید چاپ شده بود، مطالب آن برگرفته از گفتگوهای منتسکیو و ماکیاول بر اساس به فساد کشیدن جهان و حکومت کردن بر آن نوشته شده است.
دکتر کورس کیوانی با پیگیری و ارائه مدارک لازم و مستند، جهت مطمئن ساختن مسئولین در جعلی بودن این اتهامات بر علیه اقلیت کلیمی و همچنین رفع سوءتفاهم ها و فضای مسموم ایجاد شده نهایت سعی و تلاش خود را در راستای متوقف نمودن این حرکات توهین آمیز انجام داد، طوریکه توانست از پخش چندین سریال تلویزیونی ، فیلم سینمایی، انتشار کتب و مقالات آنتی ستیزیم جلوگیری نماید.
همچنین با تلاش به موقع توانست از اقدام گمرک ایران جهت از بین بردن کتب با ارزش مذهبی (زوهر) که به ایران فرستاده شده بود و اشتباهاً کتب صهیونیستی قلمداد شده بود جلوگیری نماید.
از دیگر خدمات مهم دکتر کورس کیوانی به مجلس، ارائه پیشنهادی در کمیسیون بهداری برای سازمان خدمات اجتماعی بود، در این طرح که از قوانین سازمان کار و خدمات اجتماعی فرانسه نشأت گرفته، مطرح شده بود که: به علت بازنشستگی اجباری پس از سی سال خدمت، کارمندان با تجربه و کارآزموده می توانند به عنوان کارشناس ارشد ، پنج سال اضافه خدمت داشته باشند و در مقابل ، حقوق بازنشستگی بیشتری عایدشان شود .
این طرح که مورد استقبال مسئولین وزارت کار و امور اجتماعی قرار گرفته بود بعد ها بصورت لایحه ای تقدیم مجلس گردید و با کسب آرای نمایندگان تأیید و تصویب گردید.
از دیگر خدمات دکتر کورس کیوانی پیگیری اقدامات شادروان دکتر نیک روز «نماینده دوره دوم و سوم مجلس» در مقاطع مختلف سازمان تربیت بدنی، برای گرفتن 8 هزار متر مربع زمین جهت ایجاد باشگاه و مجتمع فرهنگی برای یهودیان (در منطقه سعادت آباد در جوار باشگاه شهرداری) بود و همچنین طی مذاکراتی با ریاست قوه قضائیه و سایر مقامات کشوری، سعی بر متقاعد ساختن آنان راجع به تعدیل در فرمان مصادره اموال یهودیان مقیم خارج بود.
دکتر کورس کیوانی طی دوران خدمتش در مجلس به عنوان نماینده کلیمیان، آنچه در توان داشت در راستای ارتقاء حرمت جامعه، دفاع از حقوق و احیاء فرهنگ یهودیان به کار برد و با سعی و درایت، خیلی از قضاوت های نادرست و پیش داوری های ناحق را خنثی ساخت .
در سال 1375 دوره چهارم مجلس پایان گرفت و دکتر کورس کیوانی پس از 4 سال سعی و کوشش به خدمت خود پایان داد و مجدداً در مطب خود مشغول شد. وی فعالیت های اجتماعی خود را در کانون فرهنگی هنری پیشبرد ادامه داد.
دکتر کورس کیوانی در سال 1385 به جهت ابتلا به بیماری ریوی و قلبی، جهت مداوا رهسپار آمریکا شد.