سیامک مره صدق در سال 1344 خورشیدی در یک خانواده یهودی متدین در شیراز چشم به جهان گشود جد پدری وی، آقا بابا و پسرش ملایوسف مره صدق از روحانیون سنتگرا، که از سیصد و پنجاه سال پیش رهبری یهودیان شیراز را عهده دار بودند.
ویتحصیلات ابتدایی در دبستان کوثر و متوسطه را در تیزهوشان شیراز به پایان رسانید. در سال 1362 جهت اخذ لیسانس در رشته پزشکی وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز گردید و توانست با درجه ممتاز به دوره دستیاری جراحی عمومی بیمارستان نمازی راه یابد، سال 1363 با کسب عنوان دستیار جراحی عمومی مشغول به طبابت شد، سپس در سال 1374 با گذرانیدن بورد تخصصی جراحی عمومی فارغالتحصیل گردید و بلافاصله به عنوان استادیار در دانشگاه علوم پزشکی استخدام گردید. در سال 1376 مسئولیت مرکز آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی به وی واگذار گردید، دو سال بعد مسئولیت اورژانس بیمارستان (طرح و طراحی جراحی) هم به وی واگذار گردید. ضمن آنکه از سال 1374 در یکی از کنیساهای سنندج مسئولیت شالیحصیپوری را هم وی عهده دار بود.
سیامک مره صدق فعالیت اجتماعی خود را از سال 1360 با عضویت در گروه دانش آموزان سازمان دانشجویان یهود شیراز آغاز نمود.
سال 1381 به دعوت هیئت مدیره کانون خیرخواه به تهران آمد و مسئولیت ریاست بیمارستان دکتر سپیر به وی محول شد.
دکتر سیامک مره صدق به جهت ارائه توانایی ها و شایستگی در فعالیت هایش در سال 1385 به عنوان رئیس انجمن کلیمیان انتخاب و منصوب گردید. در سال 1387 به خاطر شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از مقام ریاست انجمن کلیمیان کنارهگیری کرد و به عنوان نماینده کلیمیان ایران در دوره هشتم وارد مجلس گردید، همزمان به عنوان عضو کمیسیون بهداشت مجلس، عضو گروه رابطه پارلمانی با اتحادیه اروپا و نیز نماینده مجلس شورای عالی بیمه کشور انتخاب گردید. ضمن آنکه طی این مدت مسئولیت ریاست بیمارستان دکتر سپیر را هم عهده دار می باشد.
سیامک مره صدق در سال 1381 با خانم تینا از خانواده ربیع زاده ازدواج نمود.
دکتر سیامک مره صدق در راستای فعالیت های خود، با تلاشی پیگیر در حل و فصل مسائل حقوقی یهودیان ایران کوشش چشمگیری ارائه نمود به ویژه در ادامه با مشکلات استخدامی اقلیت ها با مسئولان گزینش نظام در تماس بوده، اظهار مخالفت و مذاکره با مسئولان صدا و سیما در مورد نمایش سریال های تلویزیونی که مغایرت با شئونات مذهبی یهودیان میباشد و اعتراض مکتوب در مورد نمایش کاریکاتورهای هولوکاست.
اخذ کمک های مالی جهت محرومان جامعه و فعالیت های ورزشی زنان.
اخذ مبلغ 40 میلیون تومان در سال 1388 از معاونت اجرایی ریاست جمهوری جهت خرید آمبولانس برای بهشتیه تهران.
اخذ مبلغ 300 هزار دلار از وزارت درمان و بهداشت و پزشکی برای کمک به کانون خیرخواه
افزایش 50 درصد بودجه مصوبه وزارت کشور در مورد فعالیت های سالیانه اقلیت های مذهبی
از سال 1369 دکتر سیامک مره صدق ، در راستای فعالیتهای علمی و پزشکی ، به عنوان رشته جنبی، تحقیقاتی راجع به
Prophylactic Antibiotic in clean surgical wound انجام می دهد.
همچنین از سال 1387 مسئولیت نشریه افق بینا (ارگان انجمن کلیمیان تهران) را با سمت مدیر مسئول به عهده گرفته است.
و در مرکز پژهش و مطالعات یهودیان ایران نیز به عنوان عضو هیت مدیره پذیرفته شده است.
دکتر سیامک مره صدق در خرداد ماه 1391 خورشیدی در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی شرکت نمود و با کسب اکثریت آرا برای بار دوم به عنوان نماینده جامعه کلیمیان ایران انتخاب گردید.
او مجددا با حفظ سمت های قبلی فعالیت خود را با ابعاد کسترده تر آغاز نمود. دکتر سیامک مره صدق در بیست و سوم سپتامبر 2013 به عنوان هیات همراه هفتمین ریئس جمهور ایران حسن روحانی ، برای شرکت در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل ، بمدت پنج روز به نیویورک سفر نمود.
دکتر سیامک مره صدق با پیشنهاد و حمایت جامعه کلیمیان ایران در سال 1395 خورشیدی در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی شرکت نمود . او با کسب اکثریت آرا ، توانست رقیب انتخاباتی خود را شکست دهد و برای سومین بار در مجلس حضور داشته باشد و یک دوره دیگر ، کرسی مجلس را در اختیار بگیرد ضمنا با حفظ سمت های گذشته مسئولیت های خطیری را دنبال کند
دکتر سیامک مره صدق در طی خدمت چندین ساله در مجلس شورای اسلامی ، بارها بجهت موضع گیری مغرضانه صدا و سیما و نیز برخی از رسانه های ملی که با انجام تبلیغات منفی و ارائه برنامه های توهین آمیزنسبت به ارزشهای دینی یهودیان اقدام کرده اند و نیز در مورد عدم انعکاس مناسبتهای تقویمی ، رویدادهای فرهنگی اجتماعی اقلیتهای دینی از رسانه های ملی از خود بی تفاوتی نشان داده اند و به نوعی هم این امر باعث ناخشنودی و نگرانی جامعه کلیمی طی این سال ها شده .
از این رو دکتر مره صدق در مقام نماینده کلیمیان در مجلس خواستار قطع این گونه حرکات تحریک آمیز که باعث ایجاد ناامنی دراجتماع ، بویژه سوءتفام هایی را بر علیه یهودیان موجب می گردد شده است و شخصا طی ملاقات های مکرر با مسئولین مربوطه این مسئله را اعلام و اعتراض لازمه را بعمل آورده .
ضمن آنکه همواره در مصاحبه های که با رسانه های داخلی انجام داده بر تفکیک یهودیت و صهیونیزم سیاسی تاکید نموده .
دکتر سیامک مره صدق خدمات مهم و شایسته ای (درون مرزی و برون مرزی) را در کارنامه فعالیت های اجتمائی و فرهنگی خود به ثبت رسانیده است که عبارتند از
شرکت در بیست و سومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو و تشریح وضیعت
اقلیتهای دینی در ایران ، نیز همچنین انجام مصاحبه های متعددی به زبان های فارسی و انگلیسی که مواضع جامعه ایرانیان یهودی در دفاع از منافع ملی و حقوق شهروندی را بصراحت اعلام نمود . بویژه مصاحبه با شبکه انگلیسی زبان CNN و BBC و مصاحبه با روزنامه DELLA SERA در ایتالیا ، مصاحبه با NEWS WEEK TIMES و چندین رسانه های خبری جهان
را میتوان نام برد .
نیز همچنین شرکت در گفتگوی ادیان ایران و آمریکا در جلسات سالیانه، سفر به ایتالیا و واتیکان و ملاقات با برخی از کاردینال های کاتولیک در رابطه با گفتگوی ادیان ، سفر به آلمان و عضویت در گروه (نیایش صبح جمعه پارلمانی ) و شرکت مکرر در جلسات سالیانه . نیز سفر به نیویورک همراه با دکتر حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران و شرکت در جلسات سالیانه سازمان ملل ، نیز همچنین ملاقات های حضوری با مقام معظم رهبری به همراه سایر نمایندگان اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی و ارائه نمودن طرح درخواستهای جامعه کلیمی به صورت مکتوب و ملاقات با دکتر حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران در رابطه با مسائل و مشکلات جامعه کلیمی ، نیز همچنین ملاقات های مکرر با دیگر مسئولان بلند پایه کشور منجمله با مسئولان نیروی انتظامی جهت قدردانی از توجه ویژه آنان در ارتباط به اماکن مقدس یهودیان .
دکتر سیامک مره صدق بر این باور است یهودیان ایران همواره وظایف کامل شهروندی خود را را نسبت به مهین خود ادا نموده اند ، به ویژه پس از استقرار جمهوری اسلامی در ایران و تقدیم شهدای جامعه کلیمی که خود به نوعی گواه محکم این واقعیت است . ضمن آنکه همیشه وی تاکید نموده ، رعایت کامل حقوق شهروندی برابر با سایر اقشار ملت ایران را جزء حقوق اولیه و ابتدائی جامعه یهودیان می باشد . نیز همچنین اعتقاد دارد که در چار چوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تمام مشکلات موجود در رابطه با اقلیت های دینی قابل حل می باشد .