اسحق کهن صدق در سال 1307 خورشیدی (1928 میلادی) در شهر تهران در خانوادهای متدین و متعهد چشم به جهان گشود.
پدرش شلمو کهن صدق ، معروف به سلطان سلیمان از شخصیتهای فرهنگی جامعه کلیمی و از بنیانگذاران سازمان یهود در ایران بود.
اسحق کهن صدق تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در مدرسه آلیانس (اتحاد) در رشته ادبیات فارسی به پایان رساند. پس از پایان خدمت سربازی در سال 1328 خورشیدی با همکاری پدرش به فعالیت های فرهنگی مشغول شد، او در راستای فعالیتهای عام المنفعه (خدمات فرهنگی و اجتماعی) در محضر سلطان سلیمان به کسب تجربه و فراگیری اصول و قوانین شرعی و مذهبی یهودیت و سایر ادیان توحیدی پرداخت.
اسحق کهن صدق از سال 1331 به موازات همکاری با پدرش توانست خدمات مثمرثمری را به جامعه کلیمی ارائه دهد و طبق وصیت سلطان سلیمان در ادامه راه او جهت خدمات خیرخواهانه،عاشقانه و خالصانه بهطور فعال وارد عرصه فعالیتهای اجتماعی گردید. او با همان خصایل، افکار و تربیت که از سلطان سلیمان آموخته بود، عملاً به پاسداری از دانش و نام او کمر همت به خدمت خلق بست.
اسحق کهن صدق به موازات فعالیت های فرهنگی مدتی را به شغل آزاد روی آورد و در مغازهای که اجاره کرده بود به فروش لوازم نقشه کشی و مهندسی مشغول گردید. اما پس از چهار سال چون توفیقی نیافت مجدداً بیشتر وقت خود را صرف امور فرهنگی نمود.
اسحق کهن صدق در سال 1345 خورشیدی با همسرش راحل از خانواده خالپری پیوند زناشویی بست، ماحصل این ازدواج یک فرزند پسر و یک دختر میباشد. فرزند ارشد ایشان دکتر سلیمان کهن صدق همانند پدر و نسل پیشین خود، در کارهای عالم المنفعه حضوری فعال دارد. از سال 1390 به عضویت هیئت مدیره انجمن کلیمیان تهران درآمد و پس از فوت اسحق کهن صدق، مسئولیت تدوین و چاپ تقویم چهارگانه را هم عهدهدار شد.
اسحق کهن صدق از سال 1341 خورشیدی مسئولیت استخراج، تنظیم و انتشار تقویم چهارگانه ادیان توحیدی را با طرحی نوین بهعهده گرفت و به مدت بیش از نیم قرن، یکی از جامعترین و دقیقترین تقویم های موجود در ایران را هر ساله هنگام روش هشانا (سال نو عبری) با نام تقویم کهن صدق چاپ و در دسترس همگان قرار می داد.
تقویم چهارگانه یکی از غنی ترین آثار فرهنگی یهودیان ایران (حاوی اطلاعات و رویدادهای علمی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی کلیه ادیان توحیدی) به شمار می رود. یقیناً انتشار این تقویم طی قرن اخیر نقش بهسزایی در حفظ و اشاعه تاریخ و فرهنگ کلیمیان ایران ایفا نمود. ضمن آنکه بهره گرفتن از آن حتی بعد از انقلاب اسلامی و مهاجرت جمعی از کلیمیان به خارج از مرزهای ایران بیشتر محسوس شد، از این رو بارها از طرف جامعه یهودیان ایران و دیگر جوامع غیر یهودی مورد تشویق و تقدیر قرار گرفت و نیز به پاس خدمات ارزنده فرهنگی در نشر تقویم چهارگانه، در سال 1390 خورشیدی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لوح تقدیری به این دانشمند فرهیخته اعطاء گردید.
اسحق کهن صدق فعالیتهای اجتماعی خود را از سال 1365 خورشیدی رسماً با عضویت در انجمن کلیمیان تهران آغاز نمود، در بدو امر به مدت سه سال به عنوان بازرس انجمن، انجام وظیفه نمود، سپس از سال 1368 تا 1390 خورشیدی (به مدت بیست و دو سال) به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن کلیمیان (عضو منتخب چندین دوره انتخابات انجمن کلیمیان تهران) تحت ریاست هارون یشایایی، حضوری فعال از خود نشان داد، همچین در چندین دوره مهردار انجمن بود.
در سال 1371 خورشیدی کتابخانه مرکزی انجمن کلیمیان افتتاح گردید و اسحق کهن صدق در مقام عضو کمیته فرهنگی انجمن به سرپرستی این کتابخانه برگزیده شد، پس از مدتی مسئولیت تدوین و تهیه آلبوم عکس از آثار باستانی و تاریخی یهودیان ایران به وی محول گردید. ایشان همچنین به عنوان مشاور فرهنگی مسئولیت گردآوری و انتشار کتاب (برگزیده از کتاب مقدس) تألیف یوسف محبتی را در کارنامه فعالیت های فرهنگی خود به ثبت رساند.
ضمناً با همت اسحق کهن صدق، اخذ مجوز اولین رستوران کاشر (کلاه فرنگی) در ایران که از خواسته های دیرینه جامعه کلیمی بود، پس از پیگیری های مکرر وی به تحقق پیوست.
اسحق کهن صدق به موسیقی علاقمند بود و تسلط کامل او در نواختن نی و فلوت شایان توجه بود، از دیگر دلمشغولیات او مطالعه و تحقیق در زمینه تاریخ شفاهی یهودیان ایران بود، او تا آخرین لحظات عمر خود فردی فعال و با نشاط بود و علاقه بسیار زیادی در راستای پیگیری مسائل اجتماعی به ویژه در مورد حل و فسل مشکلات همکیشان خود تعصبی خاص داشت، با پشتکار فراوان در مطالعه کتب مختلف در زمینههای فرهنگی، تاریخی و مذهبی یهود و سایر ادیان همواره پر تلاش و با دیگر فرهیختگان ادیان توحیدی در ارتباط بود.
اسحق کهن صدق با بیش از شصت سال سابقه خدمات فرهنگی و اجتماعی در آذر ماه 1391 مطابق با 11 کیسلو 5773 عبری، در هشتاد و چهار سالگی دارفانی را وداع گفت و به عالم جاوید پیوست.