در ادامه خگ سوکوت در هشتمین روز آن جشن شمینی عصرت برگزار می شود. دلیل برگزاری شمینی عصرت از آن جهت بوده که در دوران گذشته در ایام سوکا مرسوم بوده یهودیان برای دیگر اقوام جهان در پیشگاه خداوند قربانی و هدایای خاص تقدیم می کردند، به امر خداوند در هشتمین روز سوکا این امر برای بنی ایسرائل اختصاص یافته است. بدین منظور شب هنگام، عروا (ערבה) یا شب قدر یهودیان با شب زنده داری و انجام دادن فرایض مذهبی (قرائت هوشعناربا)، از آخرین فرصتها پیش از صدور حکم دادگاه الهی برای پاک سازی کارنامه اعمال خود بهره می جویند.
سپس بعد از تفیلای شحریت، لولاو و اتروگ را در دست گرفته و هفت مرتبه به دور تورا که بر (تِوا) قرار گرفته می گردند و به دعا و نیایش می پردازند.
در این روز هلل خوانده می شود، نیز دعای ویژه برای باران قرائت می شود. ضمنا از این روز تا اولین روز ماه نیسان در تفیلای روزانه از خداوند درخواست نزول باران می کنیم (از روز اول پسح تا هشتم خگ سوکوت دعای درخواست شبنم خوانده می شود) همچنین مراسم شاخه بید به زمین زدن اجرا می شود.
در بین جوامع اشکنازی رسم است در این روز به یادبود درگذشتگان دعای یزکور (יזכיר) قرائت می شود.
فردای روز شمینی عصرت، نهمین روز سوکا، مصادف است با جشن سیمخا تورا. یهودیان با اجتماع نمودن در کنیساها به سبب پایان گرفتن قرائت تورا و ادامه تسلسل در مطالعه و غور در تورا در سال گذشته، در این روز طی مراسمی به جشن و ستایش می پردازند. ضمن آنکه آخرین و اولین پاراشای تورا را قرائت می کنند.
در ایسرائل شمینی عصرت و سیمخا تورا را همزمان اجرا می کنند، نیز تقویم عبری به گونه ای محاسبه شده است که اول روش هشانا و سوکوت هرگز در روزهای یکشنبه، چهارشنبه و جمعه واقع نمی شود.